Uit de media

De Langstraat Rolida’s

1 december 2018

Sint bezoekt vrije dansavond Rolida’s
NIEUWKUIJK – Tijdens de vrije dansavond van de Langstraat Rolida’s op 1 december, werden de gasten verrast door de komst van Sint Nicolaas. Een aantal van die gasten werd door de Sint persoonlijk toegesproken. Om de Sint wat kennis bij te brengen, werd er een line-dance voor hem uitgevoerd. Daarna volgde een groepsfoto met de Sint en zijn Zwarte Pieten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen
Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen
Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en staande mensen
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

 

___________________________________________________________________________

Rolida’s line-dance lessen

Heusdense Courant dinsdag 25 september 13:30 t/m 16:00 uur

 


Foto: Wil Monsieurs

NIEUWKUIJK – Heeft u interesse om te gaan line-dancen, dan kunt u zich de kunst hiervan eigen maken tijdens de lessen die door de Langstraat Rolida’s elke dinsdagmiddag worden gegeven in het Patronaat aan de Nieuwkuijkseweg 106 in Nieuwkuijk. Van 13.30 tot 16.00 kunt hiervoor in het Patronaat terecht. Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen. Voor meer informatie: Toos Maas, 06-23074742.

__________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________

 

Leer op een ontspannen manier line-dansen bij de Langstraat Rolidas in Nieuwkuijk. Foto: Wil Monsieurs

Leer op een ontspannen manier line-dansen bij de Langstraat Rolidas in Nieuwkuijk. Foto: Wil Monsieurs (Foto: WJ Monsieurs)

Leer line-dansen bij de Langstraat Rolidas

 De Langstraat Rolidas start op 10 april met line-dance lessen in het Patronaat aan de Nieuwkuijksestraat 106 in Nieuwkuijk waaraan zowel valide mensen als lichamelijk beperkten kunnen deelnemen.

NIEUWKUIJK – De lessen worden iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur gegeven door Toos Maas. Is line-dance een hobby of passie voor u, kom dan gerust eens langs op de dinsdagmiddag en maak kennis met deze uitdagende vorm van dansen.

Voor slechts 11 euro per maand ben u al lid van de Langstraat Rolidas en kunt uw line-dance kwaliteiten naar een (nog) hoger niveau tillen. Dit alles natuurlijk in een bijzonder ontspannen sfeer en helemaal op uw eigen niveau. De Langstraat Rolidas biedt ook mensen die van een rolstoel afhankelijk zijn de mogelijkheid om les te nemen in het line-dansen.

De Langstraat Rolidas is een vereniging die het voor valide en lichamelijk beperkten mogelijk maakt om op een prettige wijze met line-dance bezig te zijn. Voor beide doelgroepen is er een op maat gemaakte choreografie ontwikkeld, waardoor er ook echt één geheel ontstaat als u samen bezig bent.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, kijk dan eens op de website www.rolidas.nl of neem contact op via de mail: info@rolidas.nl, of catharina-86@hotmail.com.

___________________________________________________________________________

Wereldkampioenschappen Linedance in Kalkar 2014

Worldcdf 2014